Sliter du med å bygge den perfekte CV?

Sliter du med å bygge den perfekte CV?

Les våre tips her, og send oss mail for å få MAL på CV. 


I løpet av en uke leser vi over 100 CV´er. Fellesnevneren for de beste CV´ene er at de er ryddige, enkle og viser at du har brukt tid på den. I tillegg er det en stor fordel å være ærlig i både CV og søknad. 

Vårt slagord er at vi skal se mennesket bak CV´en. Derfor legger vi ikke hovedfokuset på hva du har gjort tidligere, men hva du kan gjøre i fremtiden.
En CV er likevel en inngang til selve jobbintervjuet, da det viser hvilken grunnleggende utdanning og jobberfaring du har. For at vi skal kunne finne ut hvem du kan bli og hva du kan gjøre i fremtiden må vi ha et jobbintervju. Din CV er oftest inngangen til jobbintervjuet. 

Er du blank på hvordan du skal  forberede deg til intervjuet? Les her hvordan du kan forberede deg: Her 

En velskrevet CV viser at du har tatt deg bryet og brukt tid i prosessen med å søke jobb. CV´en er et verktøy for å vise at du er ryddig og at du er interessert i selve jobben.

I prosessen med å søke jobb er det viktig å forberede seg til intervjuet. En stor del av denne forberedelsen er at du har skrevet en ryddig og enkel CV. 

Vi sender deg gledelig en perfekt MAL på CV. Send mail til CV@discoverpeople.no så sender vi deg vår MAL. 

Her er noen korte tips til hvordan bygge den perfekte CV´en. 

Ryddig:
Med en ryddig CV mener vi at du setter opp alt i kronologisk rekkefølge, at den er oversiktlig, og at det er lett å skjønne hva du har gjort når. Å sette opp noe kronologisk betyr at du setter det opp i en tidsrekkefølge. Det mest normale er å starte med det du har jobbet med senest, øverst og det du har gjort i senere tid nedover. 


Ærlighet:
Ikke lyv på deg hverken jobberfaring eller utdanning. Det er lett å avsløre hva som henger sammen i en CV og ikke, og husk at CV´en er inngangen til en langvarig prosess, med både førstegangs-, andregangs- og finale intervju samt referansesjekk osv. 


Enkel:

Hold den så enkel som mulig, detaljer kan man avklare i selve intervjuet. CV´en skal gi arbeidsgiver lyst til å ta kontakt med deg. Ikke skriv en novelle, for jo mer skrift jo større sjanse for at vår rekrutteringsrådgiver blir lei og trøtt. Bruk gjerne farger for å gjøre overskrifter tydelige og mer spennende, men ikke overdriv da det enkle ofte er det beste. 


Vi tilbyr hjelp til CV-skriving, send oss din CV så tar vi en titt på den og gir deg tilbakemeldinger på hva du kan eventuelt forbedre: CV@discoverpeople.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *