Hjelper unge mennesker ut i dagens jobbmarked

Vi gikk inn i en avtale med Safey AS der de kunne skape vekst både regionalt og nasjonalt gjennom et samarbeid med oss. Vi er opptatt av å hjelpe unge mennesker inn i arbeidslivet og bruker derfor mye av vår tid på at kandidater skal bli behandlet godt.

Den smarte boligalarmen som du kan styre med stemmen og den slukker lyset etter deg når du forlater hjemmet. Selvfølgelig tenner den også lyset når du kommer hjem igjen.

Teamet i Discover People AS ble imponert av det innovative produktet Safey leverer. Dette er et produkt vi i Discover People AS kan identifisere oss med, teknologi vi bruker daglig og forvandler huset til et moderne smarthjem. Alarmen sikrer huset når du er borte, og sørger for at man blir leken når en er hjemme. Eksempler på andre produkter som ofte er brukt i smarthus er intelligent varme og lysstyring samt sikkerhetsprodukter. «Ok google, demp lyset i stuen», jeg slipper å reise meg opp når jeg sitter og ser på film. Vi ser på oss som et fremtidsrettet rekrutteringsbyrå og Safey AS var derfor en naturlig samarbeidspartner for oss.

Siden juni 2020 har Safey AS og Discover People AS hatt et samarbeid hvor vi har levert kandidater og utvidet salgsteamet deres. Vi hjelper unge ambisiøse salgstalenter med å få en jobb der de blir tatt vare på og der de trives. Vi har vært til stede under flere kurs og oppstarter for å kartlegge hva som venter kandidater vi leverer, dette har også bidratt til å rekruttere kandidater som passer til deres bedriftskultur.

«Vi har faktisk en blomstergaranti om det oppstår noe feil med produktet de første fem årene. Våre montører prioriterer slike saker og møter raskt opp for å bytte ut den defekte komponenten. I tillegg til dette får kunden også blomster av oss, selv om det er kunden som ødelegger noe ved et uhell.»  – Fredrik Frej, daglig leder i Safey AS


Vi hadde en liten samtale med salgssjef og medeier i Safey AS, Are Nicholls om hvordan de oppfatter samarbeidet med Discover People AS.

«Vi som jobber i Safey tilhører en familie med stort mangfold. Her vil du jobbe med en gjeng som er sultne på succè!» Are Nicholls

– Hvordan opplever du rekrutteringsprosessene gjennom Discover people AS?

Vi setter pris på at Discover People holder en tett dialog med oss daglig for en kontinuerlig oppdatering på våre behov. Vi merker på samtlige kandidater at prosessen som gjøres på forhånd er nøyaktig og siktet inn på våre verdier. 

– Hvordan er kvaliteten på kandidatene du får gjennom samarbeidet med rekrutteringsbyrå?

Discover People har deltatt på våre kurs og satt seg grundig inn i vårt produkt, samt i våre verdier og fremtidsvisjoner. Dette gjør at vi tenker likt, og sikrer ønsket kvalitet fra kommende kandidater. 

– Har du merket endringer i din arbeidsdag etter samarbeidet med Discover People?

Rekruttering er en tidskrevende og nøyaktig prosess som sparer oss for vesentlig med tid. Samtidig sitter Discover People på kunnskap og relasjoner som øker kvaliteten i prosessen, vi får bedre resultater. 

– Hvordan er kommunikasjonen og oppfølgingen fra Discover People AS?

Som nevnt føler vi en tett kommunikasjon både mellom oss og Discover People, også mellom dem og kandidatene selv. Dette både før, under og etter hver kandidatprosess. Dette sikrer at kandidater føler trygghet underveis, og finner frem til best passende posisjon. 

– Ville du anbefalt samarbeidet med Discover People AS til andre bedrifter? Hvorfor?

Vi anbefaler gjerne et samarbeid med Discover People videre da vi føler oss trygge på at jobben som gjøres er nøyaktig, effektiv og tilpasset våre ønsker. 

Vi tilbyr akkurat nå fine karrieremuligheter spesielt innen salg og teknologi, med gode betingelser. Klikk på lenken under for å søke på stillingen eller ring Saqib Shabbir for å få karriereveiledning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *