top of page

Bransjer 

Med Discover People som din rekrutteringspartner, kan du være trygg på at du alltid vil møte kandidater som ikke bare har riktig kompetanse, men som også vil passe inn og trives i din organisasjon. Vi tar bort stresset fra rekrutteringsprosessen, slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe - å bygge opp ditt drømmeteam. Med vår lidenskap for searching, kan vi hjelpe deg med å bygge et dynamisk team uavhengig av hvilken bransje det er snakk om. Vi finner aktuelle kandidater gjennom searchingarbeid og nettverk. 

 

Dette er bare noen få eksempler på de bransjene vi jobber med. Uansett hvilken sektor du opererer i, er Discover People klar til å hjelpe deg med å finne de talentene som vil bidra til å oppnå deres mål

 

arlington-research-Kz8nHVg_tGI-unsplash.jpg

SALG OG MARKEDSFØRING

Omfatter stillinger innenfor salgsledelse, markedsføring, kundeservice og mer. Når man skal løse en stilling innenfor dette fagområdet, er det viktig å forstå markedet, kundene og konkurrentene til virksomheten, samt å kunne identifisere og ansette personer med gode kommunikasjons- og salgsferdigheter.

Løste stillinger:

- Bedriftsrådgiver B2B

- Medierådgiver B2B

- Strategisk rådgiver 

- Account manager/Key AM

- Teamleder/salgsleder

- Kunderådgiver 

- Meeting planer 

- Marketing Manager & Brand Manager

- Customer success manager

charlesdeluvio-Lks7vei-eAg-unsplash.jpg

Finans og regnskap

Omfatter stillinger innenfor økonomi, regnskap, revisjon, skatt og lignende. Når man skal løse en stilling innenfor dette fagområdet, er det viktig å forstå de spesifikke kravene til stillingen, som ferdigheter og erfaring innenfor regnskapsprinsipper og økonomisk analyse.

Løste stillinger: 

- Business Controller 

- Financial officer

luca-bravo-XJXWbfSo2f0-unsplash.jpg

IT og teknologi

Omfatter stillinger innenfor utvikling av programvare, nettverksadministrasjon, databaser, systemanalyse og mer. Når man skal løse en stilling innenfor dette fagområdet, er det viktig å forstå teknologien som kreves, samt erfaring og ferdigheter som trengs for å løse de spesifikke oppgavene som stillingen krever.

Løste stillinger: 

- Supportkonsulent 

- Data protection officer

- Utvikler Frontend

- UX designer 

- Teknisk prosjektleder 

kelly-sikkema--1_RZL8BGBM-unsplash.jpg

Utleie av rekrutteringsrådgiver

Omfatter selskaper som trenger bistand med rekrutteringsbistand innen HR-feltet. Vi har erfaring med både kortsiktige og langsiktige konsulentoppdrag. Vårt mål er å gjøre rekrutteringsprosessen så enkel og effektiv som mulig for deg, slik at du kan fokusere på å drive virksomheten din

alesia-kazantceva-XLm6-fPwK5Q-unsplash.jpg

HR og personal

Omfatter stillinger innenfor rekruttering, opplæring, utvikling og administrasjon av personal. Når man skal løse en stilling innenfor dette fagområdet, er det viktig å forstå virksomhetens kultur, organisasjonsstruktur og arbeidsmiljø, samt å kunne ansette personer som passer godt inn i organisasjonen og som har de nødvendige ferdighetene og erfaringene for stillingen.

Løste stillinger:  

- Recruitment Manager 

- Rekrutteringskonsulent 

- Researcher 

- Saksbehandler 

- Fagleder/prosjektleder

- Administrative koordinator

bottom of page