Kandidatreisen

Kartlegginssamtale

Før du blir invitert på intervju hos oss, ringer vi deg for en kartleggende samtale. Det vi vil finne ut i denne samtalen er om du er motivert og interessert for en jobb i salgsbransjen. Etter en enkel og grei kartlegging inviterer vi deg inn for intervju, og avtaler tidspunkt for dette.

1

Kartleggingssamtale

presentasjon

Godt plassert med en kopp kaffe på et av våre møterom, presenterer vi alle de stillingene vi har i porteføljen. Her forteller vi om stillingene, de ulike lønnsmodellene, hvilke utviklingsmuligheter du får, og hvilke krav det er til hver stilling. Etter presentasjonen svarer vi på spørsmål du måtte ha.

2

Presentasjon

Rådgivning

«Kunnskap er makt», og for oss er det derfor viktig at du har kunnskap om hva dine muligheter er. Vi hjelper deg med å sortere de ulike stillingene og finne hvilke egenskaper du har som kan passe inn hos de forskjellige selskapene.

3

Rådgivning

Seleksjon

Valget er ditt! Etter denne prosessen skal du være kapabel til å velge hvilken stilling du mener passer deg. Du ytrer ønske om hva du ønsker å se mer på, og vi sørger for at du får et andregangsintervju hos kunden. Om det skulle være slik at ingen av våre stillinger er interessante for deg, bidrar vi uansett gjerne med CV-hjelp, intervjutrening og annen læring om hvordan du kan bli en bedre arbeidssøker!

4

Seleksjon