OM DISCOVER PEOPLE

Vi oppdager mennesket bak CVén

Om oss

Discover People jobber med rekruttering, bemanning og rådgivning, og leverer tjenester innen ulike fagområder både i offentlig og privat sektor. Discover People ble etablert i 2020 av tre partnere med lang erfaring innen salg og rekruttering. Med helt nye kontorer på Brattlikollen i Oslo, sitter man klar for vekst både regionalt og nasjonalt. Vi er opptatt av å oppdage mennesker, og bruker derfor all vår tid på at du som kandidat skal bli behandlet godt.

Det viktigste for oss er å finne ut hvem du er i dag og hvordan vi kan hjelpe deg ut i dagens jobbmarked. Discover People har et fokus på fremtiden, derfor jobber vi alltid i forkant med ny teknologi og finner stadig nye måter å finne de beste kandidatene. Vi er satt sammen av et lite team som jobber effektivt og godt sammen, og vi er klare for å oppdage de beste menneskene.

2020

oppstart

4

Ansatte

7

Samarbeids partnere

Vår kandidatreise

Vi jobber med ulike kunder, og har en rådgivende tilnærming til alle våre kandidater. Via en hyggelig prat blir vi kjent med deg som kandidat, og hjelper deg videre til din neste drømmejobb.

Det er menneskene i en organisasjon som utgjør bunnlinjen, og jobben med å finne de riktige kandidatene er den viktigste jobben.

Discover People skal oppdage det beste i hvert enkelt menneske. Vårt viktigste verktøy for å nå vår visjon er slagordet: Å oppdage mennesket bak CV´n.

Daglig Leder, stian wong vik 

Kontakt oss

Gjerne ta kontakt for en uforpliktende samtale. 

  • 21 06 42 40
  • post@discoverpeople.no
  • Sandstuveien 60A, Oslo