top of page
  • Forfatterens bildeSindre Flåm

Angelica Steen fikk jobb som Barber for Downtown Barbers i Oslo


Angelica Adrianna Steen landet drømmejobben som Barber for Downtown Barbers i Oslo. Vi ønsket å evaluere prosessen og høre med Angelica hvordan hun opplevde kandidatreisen vår i Discover People AS.Hvordan opplevde du prosessen i denne rekrutteringen?


Jeg må bare si med engang at det har vært veldig betryggende og behagelig prosess med dere. Jeg opplevde prosessen som veldig profesjonell med ulike steg jeg måtte igjennom for å lande jobben som Barber. Prosessen startet vel i midten av mai. Grunnet covid19 og lockdown så ble såklart ting litt annerledes. Jeg var på førstegangsintervju, oppfølingsintervju og finaleintervju hos teamet i Discover People, samt testklipp og samtale med Downtown Barbers. Jeg vet hvordan det er som arbeidssøker og ha kontakt med rekrutteringsbyrå: flere byrå tar ikke en gang kontakt selv om du har registrert deg eller hatt en første samtale. Så denne prosessen Discover People har hatt, er noe flere rekrutteringsbyrå bør lære av!


Du var jo en kandidat for stillingen hos Downtown Barbers, hva er grunnen til at du takket ja?


Det er ingen hemmelighet at å være arbeidssøker nå i dag, ikke er enkelt, og kanskje vanskeligere enn noensinne. Det gjør det ikke enklere i søkeprosessen når man har andre man må ta seg av etter arbeidsdagen er over. Det er arbeidsgiverne som setter listen, og den settes høyt: Det kreves derfor at du tilpasser deg deres behov. Jeg hadde flere andre tilbud, til og med i samme bransje, men ingen var villig til å gi meg så godt tilpasset tilbud som Discover People! Og selvfølgelig når jeg går inn på Downtown Barbers sine sider klør det i fingerspissene med å starte.


Hva tror du er grunnen til at du fikk jobben?


Kjemi og likesinnet er alfa omega i arbeidslivet. Man kan levere høye tall, men stemmer ikke kjemien og tankegangen kan det bli vanskelig å få til et lengre samarbeid.


JEG ØNSKER Å JOBBE MED DE ALLER BESTE I BRANSJEN. Jeg er så utrolig ydmyk for å få å jobbe med så dedikerte barbers. Siden mine ambisjoner er skyhøye ønsker jeg å jobbe med de aller beste innen faget, slik at jeg kan nå samme nivå selv.


Det er tøft å satse i dag, da mange har meninger om alt man gjør, men jeg satser! Jeg hadde et klart og tydelig mål med sosiale medier siden jeg startet på Norsk Frisørskole. Selve frisørfaget er ok, men etter praksisperiode på Barber and Sons i Trondheim falt jeg helt pladask for barberfaget. Jeg hadde nok ikke rørt noe annet enn kjøkkensaksa hadde det ikke vært for gjengen i Trondheim. Det er profesjonalitet fra fingerspissene og det er dette som gjør at jeg brenner for faget.

Practice makes perfect.


Jeg skal suge til meg alt som kan læres og klippe til det tuter hår ut av ørene på meg. Jeg gleder meg enormt til å klippe mange nye kunder og få nytt bekjentskap. Jeg vil igjen takke Discover People som har gitt meg muligheten!


Ønsker du å ta en nærmere prat om dine muligheter på markedet? Se på vår hjemmeside https://www.discoverpeople.no0 kommentarer

Commentaires


bottom of page