top of page
  • Forfatterens bildeSindre Flåm

"Vær synlig på LinkedIn: Slik får du mer oppmerksomhet i rekrutteringsbransjen"

Oppdatert: 14. feb. 2023

Når du er på jakt etter en ny jobb eller utfordring, er det viktigere enn noen gang å ha en sterk online tilstedeværelse. I dag brukes stadig mer tid på søk på Internett, og dette gjelder spesielt for rekrutteringsbransjen. Men med økt konkurranse om jobbene, hvordan kan du skille deg ut og sørge for at du blir sett av rekrutterere og arbeidsgivere?


Det er her LinkedIn kommer inn. LinkedIn er verdens største faglige nettverk, og en plattform som gir deg muligheten til å bygge en profesjonell identitet, knytte kontakter og bli oppdaget av rekrutterere. Her følger noen tips for hvordan du kan være mer synlig på LinkedIn og øke sjansene for å få drømmejobben.

  1. Oppdater profilen din regelmessig. En god profil på LinkedIn er viktig for å være synlig. Oppdater profilen din med siste erfaring, ferdigheter og utdanning. Lag en øyeåpnende overskrift som gir en klar idé om hvem du er og hva du tilbyr. Legg til et profesjonelt bilde av deg selv og skriv en engasjerende profiltekst som beskriver dine mål og ambisjoner.

  2. Bygg et sterkt nettverk LinkedIn er først og fremst et nettverk, så det er viktig å knytte kontakter og utvide ditt profesjonelle nettverk. Følg relevante bedrifter, grupper og personer i bransjen du ønsker å jobbe i. Delta i diskusjoner og kommenter på innlegg for å vise din interesse og kunnskap.

  3. Vis din kompetanse Vis frem dine ferdigheter og kompetanse ved å legge til eksempler på tidligere prosjekter og arbeid du har gjort. Du kan også vise din kunnskap ved å publisere artikler og innlegg om emner du er interessert i eller ekspert på.

  4. Vær aktiv og engasjert Vær aktiv på LinkedIn ved å like, kommentere og dele innlegg og oppdateringer fra ditt nettverk. Vær også åpen for å knytte nye kontakter og invitasjoner til samtaler.


LinkedIn er et nyttig verktøy som kan åpne mange dører for deg som utnytter potensialet.0 kommentarer

Kommentarer


bottom of page