top of page

Våre tjenester

Vi i Discover People AS jobber alltid igjennom vårt slagord. «Vi oppdager mennesket bak CVèn. En ansettelse er en ressurskrevende prosess og vi vet at dette stjeler mye av tiden din som leder. Discover People gjennomfører hele rekrutteringsprosessen for deg. Våre tjenester innen rekruttering er et bredt spekter av ulike prosesser. 

Rekruttering til fast stilling

 Vi skreddersyr rekrutteringsprosessen etter ditt ønske og behov. Vi holder deg i hånden helt til riktig kandidat er på plass. Vi avtaler om vi skal gjennomføre hele eller deler av prosessen. Våre rådgivere har et trent øye for å kartlegge og bistå deg med å finne gode kandidater som matcher din organisasjonskultur.

Konsulentutleie 

Vi tilbyr utleie av rekrutteringsrådigiver. Dette kan være tilfeller hvor det er høyt trykk og dere trenger enda flere rådgivere til å bistå under ulike rekrutteringsprosesser. Vi har erfaring med å bygge opp rekrutteringsavdelinger slik at du får et fullt apparat innen HR og rekruttering. 

Bemanning

Vi bistår deg når du trenger riktig kompetanse for et vikariat eller engasjement. Noen ganger lønner det seg å leie inn arbeidskraft fremfor fast ansettelse

Searching (Aktivt Søk)

Vi tilbyr searching etter passive kandidater som typisk ikke ville søkt via en stillingsannonse. Disse kandidatene er det vi kaller passive søkere og trives  i nåværende jobb. Men er alltids åpen for nye muligehter dersom utviklingsmuligheter ligger tilrette.

Annonsering

Utformer engasjerende annonser for stillingen vi skal besette. Hvis du som kunde velger en markedspakke så vil denne annonsen deles i alle sosiale medier. Facebook, Instagram, Tiktok, Snapchat. Vi gjør hele jobben for deg og vi har et stort fokus på employer branding for våre kunder. 

Tester og caseoppgaver

Vi har et samarbeid med et norsk testverktøy som heter Ebber AS. Å velge den beste kandidaten øker produktivitet og verdi for selskapet, og resulterer i lojale og motiverte ansatte. 

Hva sier våre kunder? 

Innovation Support AS

Helge.jpeg

Discover People har levert mange gode kandidater til oss i Innovation Support. De lytter til våre krav og finner den riktige kompetansen som vi etterspør. De har besøkt oss flere ganger og vi føler oss godt behandlet som kunde av Discover People.  Jeg kan varmt anbefale byrået til andre selskaper, da vi er godt fornøyd. 

Daglig Leder, Helge Bharat Johnsen

bottom of page