top of page

Discover People 

Discover People jobber med rekruttering, bemanning og rådgivning, og leverer tjenester innen ulike fagområder i privat sektor. Discover People ble etablert i 2020 av to partnere med lang erfaring innen salg og rekruttering. Med helt nye kontorer i Karl Johans gate, sitter man klar for vekst både regionalt og nasjonalt. Vi er opptatt av å oppdage mennesker, og bruker derfor all vår tid på at du som kandidat skal bli behandlet godt.

Det viktigste for oss er å finne dyktige kandidater og hvordan vi kan hjelpe dem ut i dagens jobbmarked. Discover People har et fokus på fremtiden, derfor jobber vi alltid i forkant med ny teknologi og finner stadig nye måter å finne de beste kandidatene. Vi er satt sammen av et lite team som jobber effektivt og godt sammen, og vi er klare for å oppdage de beste menneskene for din bedrift. 

Stian og Sindre.jpeg

VÅRE VERDIER

MÅLBEVISST

Alle som jobber i Discover People jobber her fordi de er målbevisste. Vi søker etter utfordringer, og vi jobber hardt for å komme over de utfordringene vi møter på. 

OPPRIKTIG

Å være oppriktig handler for oss om å være ærlige, snakke fra levra og hjertet. Vi bryr oss om våre kandidater og våre kunder. 

TYDELIG

Vi har fokus på å holde så ryddige og tydelige prosesser som mulig, slik at våre kandidater får riktig bilde av hvilke muligheter de har i jobbmarkedet. Å være tydelig handler om å uttrykke seg klart, og formidle det på enkel måte for alle involverte.

bottom of page