top of page
  • Forfatterens bildeSindre Flåm

Les hvordan Emilie fikk jobb i House of Control.

Jeg opplevde hele prosessen som profesjonell og hyggelig. Det hele startet med et par samtaler med Sindre, og etter hvert første- og andregangsintervju.


Jeg må virkelig si at kommunikasjonen underveis gikk over all forventning, og jeg hadde ikke sett for meg såpass god oppfølging til å begynne med. Som jobbsøker er det ikke alltid man får svar i det hele tatt, selv om dette er noe man burde kunne forvente, så all kudos til Discover People for en god prosess og en god

match!
Hva gjorde at du tok jobben hos House of Control?


Først og fremst fikk jeg raskt et inntrykk av at House of Control var et selskap med både høy fart og store ambisjoner, noe jeg synes var utrolig spennende. Jeg var på et sted i livet hvor jeg var ute etter en ny utfordring og bestemte meg ganske raskt for at dette var noe for meg. Jeg fikk tidlig i prosessen både tillit og god kjemi med lederen min, og måten han snakket om House of Control med stort

engasjement økte interessen ytterligere. Han snakket om selskapet som en boblende og raus organisasjon – med en dreven gjeng som unnet hverandre suksess. Jeg vil nok si det var inntrykket av kulturen som gjorde at jeg tok jobben, og som viste seg å stemme på en prikk.


Vi hører rykter om at du har klatret videre i karrierestigen hos House of Control allerede, fortell:


Det kom ganske uventet. Til tross for at min tidligere leder luftet tidlig i prosessen at det var muligheter for å klatre karrierestigen, var jeg ikke forberedt på at det skulle skje såpass fort. Min nåværende leder trengte en ressurs på HR, og hun visste at jeg hadde HR-utdanning. Jeg ble kalt inn til et møte der vi diskuterte rollen og HR-planene fremover. Møtet gikk veldig fint og kjemien klaffet

med en gang. Derfra tok det ikke lang tid før jeg gikk inn i ny rolle som HR Advisor, noe som har vært veldig gøy og ikke minst lærerikt. Føler virkelig jeg har landet drømmejobben!


Hvis du skal fortelle om House til potensielle kandidater, hva vil du trekke frem som det beste?


Kulturen, takhøyden og menneskene - definitivt. Det er en engasjert gjeng som er genuint interessert i hverandres suksess, med stor tillitt til hverandre og sine ledere. Det er rom for å dele ideer, og herfra er det heller ikke lange veien fra ide til virkelighet, noe jeg vet de aller fleste setter stor pris på. Vi tester og justerer underveis, og teamet står alltid klar med livbøyen når man trenger litt ekstra

bistand. Noe jeg også vil trekke frem er lederne, med CEO som en sjelden gründer og kulturbærer. Hadde det ikke vært for både min første og nåværende leder, hadde jeg definitivt ikke kommet dit jeg er i dag. De har hatt ryggen min fra dag én og sørget for både trygge rammer og frie tøyler, som har bidratt til trygghet i rollen og ikke minst trivsel.


Hva liker du å gjøre på fritiden, og har du gjort eller skal du gjøre noe gøy/kult denne høsten?


Det varierer en del, men jeg er stort sett fornøyd om jeg får skvist inn både trening og innimellom sosial omgang med gode venninner. Sistnevnte gjerne over en god flaske «los vinos» eller en hyggelig tur rundt på Løkka for en kaffe eller to. Ellers gleder jeg meg til et par turer på fjellet utover høsten – og ikke minst skiturer når snøen kommer dalende.

0 kommentarer

Comentarios


bottom of page